söndag 27 februari 2011

The Classic v. 9 -s2

En stor del av det man blastade back in the dagarna var one hit-wonders eller one album-wonders, det är bara att erkänna. Å andra sidan: visst, Ice Cube, Nas och Jay-Z har haft långa karrärer med grymma skivor. Och appselut gosse, Death Row, Boot Camp Clik och Wu-tang är eller har varit grymma att följa under många år. Men som becunt är det ju tvärtom ibland; att man upptäcker nåt tungt och börjar gräva. Det är ju nice att gräva, det vet man ju att man gillar så det är inte svårt att fatta att kids idag sitter med lika bra koll som en själv på klässix.
Veckans sådana är från en snubbe vars första involvering i mitt liv bestod i att man undrade huruvida man skulle sätta O:et bredvid D:et eller G:et. Kan du gissa vem? Fäx.
Ok, känn på den här, den här och den här från hans skiva som kom år 2000. Och känn på den här eller den här(något övertydlig och wazzad video men jaja) ifrån hans och Masta Ace:s skiva som kom 2009. Bra skit får man ändå lov att säga! Och efter grävning hittar man såklart jävligt tunga 90-talsprylar från en jävligt klässik snubbe.
-93 shit!
Känn på...

Ed O.G & Da Bulldoggs - Streets Of Da Ghetto

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar