söndag 13 februari 2011

The Classic v. 7 -s2

HallåÄLLÄR?!
Man gillar ju dessa gangsta-glidare som tycker att de själva är extremt balla och på alla sätt och vis bäst i världen på allt. Veckans classic droppas av en snubbe som är rätt tjock, går och står roligt med sina fötter och är glasögonorm. Det hindrar inte honom från att gilla sig själv jätte, jättemycket!
I ärlighetens namn är duden ingen personlig favorit men reklamen för hans skivor i The Source är legendariska. Då kunde man förstås inte juutuba eller spåttifaja nåt som verkade intressant utan fick hustla fram en 150-lapp och jobba tricken till S:t Eriksplan och köpa skivjäveln på Record Hunter. Gillade man den inte fick man antingen gömma den längst bak i skivsamlingen eller åka tillbaka helgen efter och be dem köpa tillbaka den för 40 kronor. De hustlade friskt - vilket är stort!
Hur som haver, räppsnubben i fråga släppte skivor nästan varje år under hela 90-talet - nåt bra gick liksom inte att låta bli att slänga ur sig.
Och den här låten är riktigt skön. Den är från In A Major Way (1995) och har med nån brud som jag inte har koll på (förutom det jag har googlat nu förstås, men det räknas ju inte). Kul med bräck. Och kul med räpps!
Känn på...

E-40 feat. Suga-T - Sprinkle Me

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar