måndag 18 april 2011

The Classic v.16 -s2

Just!
På den tiden Base-2 och Spa-G bustade moves på skoldiscon till tung hiphop (självklart varvat med legendarer som 2Unlimited och tryckare typ I would do anything for love), ja då var det fanimej tidigt 90-tal! Och låtarna (nu snackar vi bra låtar igen) gick jävligt gärna i 90 bpm och inte många över det. Och det var ju nice att busta moves till!
Speciellt när den här låten gick på, och den gick jävligt varmt vill jag minnas. Death Row var ju som hetast och det verkade som att allt de rörde vid blev guld (nej, platinum mäfägä!).
Vid ett tillfälle var det danstävling och det gick ut på att grown folks gick runt och knackade små iddjots på axlarna när de inte längre var önskvärda på dansgolvet. En viss framtida pastakung gick naturligtvis och vann tävlingen! Och skulle få en skiva som pris. Gick fram till DJ:n efter discot för att claima priset som alltså inte delats ut. Fick en lapp från en skivaffär, måste ju vara ett presentkort. Nöjd och glad begav jag mig hemåt med lappjäveln i fickan. Tänkte att nu är det jag som köper mig en skiva imorrn, kanske har veckans klässik-bräck släppt sin skiva! Visade skiten för mor och fick förklarat för mig att jag inte alls fått ett presentkort - jag hade fått DJ:ns senaste skivinköpskvitto. Tack, skitjävel! Hoppas att du bröt fingrarna och inte kunde DJ:a mer.
Sådär, med bitterheten ur systemet kan vi flagga sönder veckans klässik. Och kort konstatera att Lady of Rage antagligen fortfarande inte släppt sin debutskiva. Men det är riktigt, riktigt skitsamma - hon behöver bara den här för att ha sin plats i hippetyhåppshistorien!
Pilt-fan, känn på...

Lady of Rage - Afro Puffs

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar