söndag 18 oktober 2009

Fyllot!

Fan Gatlyktsmusik har haft whoa typ varje vecka nu sedan Makkan gästade MBFIMG. Nu är det Daltone som gästar på en låt med Rapper Ted som släpper platta med Tinitus snarast.

Taget från whoa:
"
Rapper Ted är en rappare från Jakobsberg i Stockholm som varit en del av den svenska hiphopscenen i många år nu. Sedan 1999 har han utgjort ena halvan av duon Tinitus & Ted, som släpper sitt debutalbum inom ett par veckor, men även kickat en del på egen hand vilket bland annat andraplatsen i ”Årets Rappare 2005″ och solomixtapet Backning (från 2006) skvallrar om.

Sedan en tid tillbaka har 27-åringen spelat in nytt material till sin nästa solosläpp, som blir en sorts uppföljare till Backning med skillnaden att den enbart kommer att bära på specialproducerade beats (där Tinitus står för minst 80% av dem) och en betydligt bättre ljudbild. Även en lång och intressant gästlista utlovas. Det är också från detta släpp som vi hämtat veckans exklusiva mp3 här på Whoa.

Fyllot, vars inspelningsprocess fångades på film av MBFIMG, handlar indirekt om den svenska vardagsalkolismen. Låten är producerad av Tinitus och gästas av Daltone och Diego Jah."

Lyssna på låten på whoa.nu

Direkt till forumet


posten innehåller samplingar från whoa.nu

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar