lördag 8 augusti 2009

The Classic V. 31 & 32‏...

Jaha, tänker ni, nu har den där Elle glömt bort en vecka. Vilken iddjot!
Och ja, ni har rätt i att jag må vara en iddjot men inte fan har jag glömt! Jag flexar, spexar o fräcksar till det en aning (höjer ribban if you will) genom att jobba en dubbelvecka. Temat hajar ni om ni inte är för fulla!
Först ut är låten som startade biffen. Dre sneade för att Eazy knyckte pengar, skuttade av NWA och knegade Death Row. Första släppet var inte så jävla illa...och första låten (efter introt) sätter ribban rätt högt. En tvättäkta classic, pojk!!

Dr Dre ft. Snoop - Fuck wit Dre dayMen det var ju inte så att den här saftiga dissen fick gå oemotsagd. På It's on (Dr. Dre) 187um Killa fanns ett par spår som behandlade samma ämne fast ur det andra perspektivet. Eazy var ju ingen dunderrappare men han var jävligt hård ändå. Antagligen the originator av den välbekanta och (åtminstone fram till att Quasimoto började härja) ganska förlöjligade "smurfrösten", fast utan att tänka på det. Känn på Gimme dat nut...
Hur som helst var det ju jävligt onödigt att sitta på andra sidan Atlanten och välja sida mellan Compton och Compton så det var ju bara att digga båda!

Eazy E - Real muthaphukkin' G's


Skrivet och youtubat av Elle

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar