söndag 17 oktober 2010

The Classic v.42 -s2

Hell yeah-shit! 93-shit!
Beatsen från den här tiden var som bekant löjligt vibbiga. New York var jävligt hett sen tidigare, nu började L.A glänsa på allvar med NWA, Cypress Hill och massa andra skitsura lirare.
Men Detroit var rätt tyst. Men det fanns grymma grejer innan en blonderad white trash-honky spexade om piller och ex-flickvänner/flickvänner/ex-flickvänner/flickvänner.
Typ den här puman. Puman? Ja, gosse!
Visst rockade Lady of Rage rufft och prylar med sina affropuffar men den här bruden var fan ännu hetare vill jag minnas! Inte het som snygg - där var båda rätt aarjuguugly om man uttrycker sig fint. Men tung!
The down ass chick - Bo$$. Bara en sån sak som dollartecknen i namnet gör ju att man gärna köper skivan. I andra singelns video är MC Eiht med och bollar lite i början. Också en kvallestämpel i 90-talets värld!
Dessutom heter skivan Born Gangstaz och har vapen på framsidan. Legendariskt!
Men nuff said, glögguhs.
Känn på...

Boss - Recipe of a Hoe

2 kommentarer:

  1. hur många hörde den här låten första gången på klassiska samlingen Headful of Hiphop som va en av få hiphop-plattor man kunde finna på OBS! Stormarknad i Bromma Center i mitten på nitti-talet räck upp en hand! *jag räcker upp min (underförstått)*

    SvaraRadera
  2. Sebone: Ouuuffff den skivan hade jag helt glömt! En googling senare greppade jag vilken du menade och blastade igenom den - den är ju fortfarande tung!
    Tack för tipset. STORT!

    SvaraRadera