söndag 21 februari 2010

The Classic V. 8 - s2

Ho-ho-hoooojt!
Ibland inser man att livet tar en djupledslöpning och man själv har försökt, och misslyckats med, att ställa offsidefälla. Man är helt enkelt lite efter.
Man tänker på sina gamla favoriter och inser att man typ inte kommer att kunna se en liveshow längre eftersom farbröderna är för gamla eller för att de släppt en proper skiva för 15 år sen och sen bara skräp efter det. Man hajar ju deras dilemma; inte så kul för Warren G att bara köra Regulate-plattan t.ex. Men vafan...
Ett annat krux är ju att de håller på med skottlossningar och andra otäckheter som leder till ond, bråd död. Vi har sett Biggie, Tupac, Big Pun och en massa lirare gå under och det blir ju väldigt svårt för dessa dödingar att såväl släppa nytt som turnera. Fäx!
En som dog och kanske inte hyllas i samma mening som de jag nämnde en rad upp är Freaky Tah från Lost boyz. De droppade ju en del propra prylar men nån tyckte att han var en taskmört och sköt honom. Han dödsförklarades 4:20 - bara en sån sak!
Den här låten roterade ju stadigt på Yo och håller fortfarande. Galen storyrap och sportig video!
Känn på:

Lost boyz - Reneeskrivet & youtubat av elle

4 kommentarer:

 1. Taskmört eller ej, gossen har flytet!

  SvaraRadera
 2. ja feeeeet.... aldrig hade jag hört denna konstigt nog...

  SvaraRadera
 3. Mr. Cheeks är sjukt tung och Freaky Tah också. Lost boys är underskattade som sjutton!

  SvaraRadera
 4. Bra val! Minns att jag spelade min lost boys mixcd på indiern med billig bärs upp i backen bakom röda rummet. De tyckte den var så bra att jag endast fick fodralet åter.

  Mr Mister Maníus

  SvaraRadera